0 800 333 900

13.01.2022

Столярний електроінстумент Procraft!

Столярні електроінструменти Прокрафт - інструменти для роботи з деревиною та деревними матеріалами (фанера, ДВП, ДСП та інші). Крім простих інструментів типу ручної ножівки, молотка, лінійки – у столярній справі найчастіше використовується сучасний електроінструмент. Сьогодні поговоримо про електроінструмент Прокрафт, купити який можна на нашому сайті Procraft в Україні.

Почнемо із шуруповертів Procraft. Купивши шуруповерт Прокрафт ви отримуєте два інструменти в одному: високооборотний дриль для свердління отворів і "електричний викрутку" для загвинчування шурупів. Справа в тому, що в наших шуруповертах присутні перемикачі режимів роботи: "свердління" або "закручування". Перший режим це справжній "спринтер", який розвиває швидкість до 1800 об/хв у найпотужнішої моделі - такий режим ідеально підійде для свердління. Другий режим - "марафонець", який біжимо довго та повільно. Режим загвинчування шурупів схильний до важкого навантаження, тому має високий крутний момент і нижчі оберти. На кінець 2021 року модельний ряд шуруповертів Прокрафт налічує понад 20 моделей, найпопулярніша з яких – PA 12 Li Compact. Procraft PA12Li - компактна версія моделі шуруповерта Прокрафт PA12Li, з акумулятором ємністю 2000 мАг.

Другий за значимістю столярний інструмент - різальний електроінструмент, яким є електролобзики Прокрафт. Електролобзик дозволять розрізати дерев'яний матеріал (дошки, ДСП та ДСВ, фанеру) за кілька хвилин. На даний момент модельний ряд електричних лобзиків Procraft налічує близько 5 моделей, кожна з яких застосовується під ті чи інші завдання. Найбільш популярний лобзик - Procraft ST1300 з лазерною указкою та світлодіодним підсвічуванням робочої зони. Прокрафт ST1300 - новітня модель з великим функціоналом, в ній присутній: точне регулювання обертів, можливість швидкого затиску пилки, регулювання маятникового ходу на 4 положення. Крім того, лобзик оснащений спеціальною кнопкою, при натисканні якої утворюється потік повітря на поверхню, що обробляється - для здува стружки.

Без рівної та гладкої поверхні не обійдеться жоден дерев'яний виріб. Після чорнової обробки, наприклад рубанком - поверхня досить-таки нерівна з високим ступенем шорсткості. Довести поверхню до ідеалу допоможуть шліфувальні та полірувальні машини Прокрафт. Шліфмашина - електроінструмент, основне призначення якого вирівнювання та зниження шорсткості поверхні. Полірувальні машини дозволяють зробити шорсткість практично нульової, тобто довести її до характерного "дзеркального" блиску. Великим попитом користуються стрічкові шліфувальні машини Прокрафт: Procraft PBS1400, Procraft PBS1600, Procraft PBS1950, а також ексцентрикові - Procraft EX950E та Procraft EX850. Основна відмінність цих двох типів шліфувальних машин полягає в їх конструкції та функціональних особливостях: у стрічкових – видатковий матеріал шліфувальна стрічка, яка лінійно переміщується по колу, а ексцентрикові машини мають шліфувальний матеріал у формі кола, що обертається навколо своєї осі.

Полірувальні машини застосовуються для фінішного шліфування, тобто полірування дерев'яної чи іншої поверхні. Якщо в шліфувальних машинах як розхідник використовується жорсткий наждак, то тут - м'який повстяний диск. За рахунок цього можна досягти ідеально гладкої поверхні. Купити шліфувальні та полірувальні машини Прокрафт можна на нашому сайті Procraft.

Наступний електроінструмент, що використовується в арсеналі столяра – дискова пилка (циркулярка) Procraft. Даний тип інструменту дозволяє розрізати дерев'яні заготовки великих розмірів, наприклад, дошки на підлогу. Пристрій призначений для поздовжнього та поперечного розпилу дерева та продуктів його переробки. Зараз модельний ряд Прокрафт налічує більше 10 моделей циркулярних пилок: Прокрафт KR2000, Прокрафт KR2200, Прокрафт KR1850, Прокрафт KR2300, Прокрафт KR2500, KR2750, KR2830, KR2950, ​​KR30.

Останнім столярним електроінстурментом буде занурювальний фрезер Procraft, що використовується для обробки дерев'яного полотна. Фрезери Прокрафт POB2400 і Прокрафт POB1700 підходять для: вирівнювання контуру заготівлі, виконання декоративного різьблення, свердління отворів, припасування деталей до потрібного розміру, вирівнювання кромки, вибірки чверті, створення пазів, шліців та пальців тощо.